Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Volbeat-yhtyeen albumin Outlaw Gentlemen & Shady Ladies rajoitetun painoksen kirjaversio, jonka koko yhtye on nimmaroinut. Albumi on nimmaroitu kesäkuussa 2013, joten albumissa on nimmarit sen hetkiseltä kokoonpanolta:

- Michael Poulsen
- Rob Caggiano
- Anders Kjølholm
- Jon Larsen

Nimmarointisessiosta on olemassa myös valokuvia, joissa kirja seikkailee bändin jäsenten käsissä. Kirja on pakattu pahvitaskuun. Nimmarit ovat kirjan kannessa, eivät pahvitaskussa.

Julkaisu sisältää 60-sivuisen kirjan albumin taiteesta, kaksi CD:tä sekä seitsemäntuumaisen vinyylin (45 RPM). Levyt on pakattu kirjan yhteyteen. CD1 sisältää itse albumin, CD2 sisältää viisi bonuskappaletta ja vinyyli sisältää kaksi bonuskappaletta, jotka ovat samoja kuin CD2:lla.

Kirja on erinomaisessa, kaikin puolin uutta vastaavassa kunnossa. Myös pahvitasku on erinomaisessa ja lähes uutta vastaavassa kunnossa. Pahvitaskun yksi suu/sisäreuna on hyvin vähäisessä määrin rispaantunut. Muilta osin pahvitaskussa ei ole huomattavissa kulumista tai käytön jälkeä. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän pahvitaskusta lisäkuvia!

Ykkös-CD:ssä on hieman kevyttä käytön jälkeä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta levyn sointiin. Kakkos-CD:ssä on pari todella huomaamatonta ja kevyttä jälkeä, jotka huomaa vain tarkkaan etsimällä. Vinyylilevyä ei ole toistettu kertaakaan, joten se on kunnoltaan täysin uutta vastaava.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on huippukuntoinen ja erittäin harvinainen keräilyesine. Tällä näyttävällä ja nimmaroidulla kirjalla viimeistelee minkä vain levykokoelman!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


150 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 1:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.