Kuvaus

Tarpeettomana toimiva ZTE mokkula. Mukaan myös alkuperäinen virtalähde. Toimii 4G verkossa ja tätä voi käyttää useampi käyttäjä/laite tarvittaessa.
Akku ei ole turvonnut ja toimii hyvin. Latasin täyteen ja käytin youtube katseluun 6,5 tuntia. Tämän jälkeen akkua oli vielä 2 palkkia jäljellä.

Mokkula maksaa 49e

Myynnissä myös tähän sopiva Saunalahden latausliittymä/SIM jos kiinnostaa. Liittymä on "erikoispainos", mitä ei enään saa mistään.

Liittymän sisääntuleva nopeus on rajattu n. 15 Mbit/s., mikä riittää esim. yhden normaalitarkkuisen videon katseluun ok (jos alueesi Elisan mobiiliverkko ei ole tukossa).
Käyttö maksaa n. 66c/vuorokausi, niinä päivinä kun laite on päällä. Jos laite on sammutettuna, ei saldo kulu. Sopii siis satunnaiseen käyttöön erittäin hyvin.

Liittymän saldo nyt 65e ja saldo on voimassa 20.11.2024 asti. Sitä ennen pitää ladata uutta saldoa. Jatkuvalla käytöllä tuo saldo riittää n. 100 käyttöpäiväksi.

HUOM! Tämä littymä EI OLE SOPIVA, jos käyttäjiä on useita ja esim. useampi henkilö katsoo vaikkapa videoita samanaikaisesti, silloin tarvitaan nopeampi Liittymä/SIM.

Liittymän saa laitteen mukana hintaan 60e (eli laite+littymä=99e)
Jos ostat molemmat, maksan postikulut.

Lähetän liittymän tiedot ostajalle.

Katso muutkin kohteeni ja säästä postikuluissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 16 h 2 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39 € Sulkeutuu 9 vrk 16 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.