x
x
x

maki54

Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Rehellistä ja nopeaa kaupankäyntiä. Myyn perheemme käytössä olleita hyväkuntoisia tai käyttämättömiksi jääneitä vaatteita ja tavaroita. Käytössä vakioviesti, jossa tilitietoni. Kurkkaa kaikki kohteeni, yhdistelen samaan pakettiin, yhdet postimaksut.


Lähetä käyttäjälle yksityisviesti →

Käyttäjällä ei ole tällä hetkellä kohteita myynnissä. Suljetut kohteet →

Palaute

633 pistettä
99,5 % positiivisia

:(
"Uudenveroinen" pussilakana oli nyppyinen josta myyjä oli eri mieltä. Monien viestien päätteeksi todella epäasiallinen puhelu kun en halunnut kaupanpurkua. Kangas oli kuvauksenmukainen jonka halusin pitää, siksi näin. Halpa hinta ei oikeuta väärään infoon 
08.03.2018 08:58
Kohde: 466005797
maki54: Ostaja oli pessyt uudenveroisen Marimekko Valpuri pussilakanan, jälkikäteen ilm lakanan olleen kulunut. Kylkiäiskankaat oli uusia, jotka sai ilmaiseksi. Ei suost. kaupan purkuun. Erittäin hankala tapaus...en voi ymmärtää tällaista toimintaa ???

:(
Mekko oli mielestäni kuvauksenmukaisessa kunnossa, tarkistin vielä huolellisesti ennen lähetystä. Pyrin aina kuvaamaan tuotteet tarkasti myydessäni. Ikävä maku jäi kaupoista. 
25.04.2016 16:04
Kohde: 399561244
maki54: Myyjältä sama "kiitos"palaute minulle jo viidennen kerran kk:n sisällä. Tuote ei vastannut myyjän kuvausta kunnosta, oli arvioinut mekon yläkanttiin. Ilmoituksessa oli vain yksi epätarkka kuva.