x
x
x

klki

Tehomyyjä Tämä käyttäjä on tunnistautunut. Lue lisää

Toimitus posti, matkahuolto tai R-kioski, halvin mahdollinen tai ostajan toiveen mukaisesti. HUOM. myös nouto / tuonti (pääkaupunkiseutu AB vyöhykkeet) useimmiten OK. Kysy myyjältä tarvittaessa lisätietoja ko. asiasta.


Palaute

541 pistettä
99,8 % positiivisia

:(
Maalilla saa viat näyttämään paremmalta kuvissa. Ostin kuvassa hienolta näyttävän veneen messinkipotkurin, putsattuani potkuria, potkuri oli maalattu ja pakkeloitu ja kaiken lisäksi yhdessä lavassa on murtumia. En suosittele! 
Ostaja: jm74 (11) Tämä käyttäjä on tunnistautunut
07.07.2021 12:16
Kohde: 544716274
klki: Vanha troolarin potkuri myyty " muu antiikki yli 50v" osastolla koriste-esineenä. Kuvista hyvin näkee kun klikkaa , että karille on menty. Nyt itkee ja lähettelee postia kun ei pysty laittamaan veneeseen. Venetarvikkeet kannattaa ostaa oikealta osastolta.

:(
Huonosti pakattu. Liian kapeaan kuoreen tungettu kirje ja tästä johtuen sivut kurtussa. Lisäksi posti oli taitaanut kirjeen. Ei ollut käytetty suojapahvia. Olisi syytä opetella pakkausta, jos on tarkoitus jatkaa kaupankäyntiä!  
26.06.2010 18:21
Kohde: 140107734
klki: Kohde (kirjekuori) vanhampi ja rispaantunut, kuvasta näkee. Jos posti taittelee kirjeen, valitus postiin. Jos kohteissani on puutteitta, aina mahd. kaupan peruminen / hinnan alennus. Olen ehdottanut kaupan perumista, turhaan. Omituinen tapaus kaikkiaan.